Voit lopettaa palvelun käytön halutessasi maksutta omalla käyttäjätililläsi seuraavasti:

1. Kirjaudu käyttäjätilillesi ja vieraile "Omat tiedot" -välilehdellä ja valitse "Yhteystiedot"
  2. Klikkaa "Mikäli haluat lopettaa palvelun käytön, täytä irtisanoutumislomake" -linkkiä
  3. Jos sinulla on avoimia laskuja, niin odota että ne maksetaan tai tee niistä hyvityslaskut "Tapahtumat"-välilehdellä

Teemme halutessasi myös Verohallintoon ilmoituksen yritystoimintasi keskeytymisestä. Saat meiltä myös kirjanpitomateriaalisi.

Jos lopetat palvelumme käytön kesken tilikauden, toimitamme sinulle kirjanpitoaineistosi. Tämän jälkeen sinun tulee itse huolehtia lakisääteisistä ilmoituksista ja maksuista kuluvalta tilikaudelta.

Huomioi, että palvelun lopetusta ei voi tehdä asiakaspalvelun kautta.