Kaikki OP Kevytyrittäjä -palveluun liittyvät kysymykset tullaan jatkossa käsittelemään yksinomaan Chat-asiakaspalvelussamme. Löydät Chatin palvelumme etusivulta sisäänkirjautumisen jälkeen.

Käsittelemme vastaanotetut viestit mahdollisimman pian ja vastaus tulee myös sähköpostiisi. Asiakaspalvelussamme on nyt poikkeuksellisen paljon ruuhkaa, joten vastausajat voivat valitettavasti olla poikkeuksellisen pitkiä. Autamme kuitenkin normaalisti ja vastaamme jokaiseen kysymykseen.

Näin lähetät meille viestin Chatissa:

• Kirjaudu käyttäjätilillesi
  • Kun pääset käyttäjätilin etusivulle, niin klikkaa sivun oikeasta alareunasta löytyvää puhekupla -ikonia josta avautuvaan kenttään voit kirjoittaa viestin
  • Lähettämäsi viesti tallentuu tietoihisi ja voit tarvittaessa palata siihen myöhemminkin

HUOM! Useimpiin kysymyksiin löydät vastauksia myös Neuvoja ja vastauksia -sivulta osoitteesta https://tuki.op-kevytyrittaja.fi/fi/