Useimmat asiat hoidetaan tänä päivänä puhelimella tai tabletilla, emmekä halua tehdä palvelumme osalta tähän poikkeusta. Pystyt laskuttamaan, lisäämään menoja sekä seuraamaan y-tunnuksesi tuloja ja menoja helposti mobiililaitteellasi.

Sivustomme on kehitetty toimimaan suurimmassa osassa puhelimia ja tabletteja. Seuraavassa ohjeet miten saat kaiken irti OP Kevytyrittäjä -käyttäjätilistä omalla laitteellasi.

Luo pikakuvake aloitusnäytöllesi

Kun avaat älypuhelimen tai tabletin, niin valitset aloitusnäytöltä haluamasi applikaation. Samalla tavalla voit käyttää myös meidän sivustoamme. Tekemällä OP Kevytyrittäjän kirjautumissivusta pikakuvakkeen pääset suoraan omalle käyttäjätilillesi parilla klikkauksella.

Android

1. Avaa laitteesi internetselain (Chrome, Firefox tms.) ja mene sivulle app.op-kevytyrittaja.fi/kirjaudu
  2. Klikkaa oikean yläkulman kolmea pistettä esittävää ikonia
  3. Valitse alasvetovalikosta Sivu > Lisää sivun pikakuvake (Firefox) tai Lisää aloitusnäyttöön (Chrome)

Apple (iOS)

Applen laitteilla vain Safari -selaimessa voi tehdä pikakuvakkeen. Se on kuitenkin asennettuna aina kaikissa Applen laitteissa.

1. Avaa Safari ja mene sivulle app.op-kevytyrittaja.fi/kirjaudu
  2. Klikkaa näytön alaosassa keskeltä löytyvää ikonia, jossa on neliö ja nuoli ylöspäin
  3. Valitse "lisää kotivalikkoon" ja nimeä kuvake, paina lopuksi tallenna

Voit tarvittaessa tallentaa sähköpostiosoitteesi kirjautumissivulle, niin pääset yhdellä klikkauksella kirjautumaan sisään. Suosittelemme kuitenkin olemaan varovainen salasanan käytössä ja suojaamaan puhelimen ettei kukaan ulkopuolinen pääse siihen käsiksi. Turvallisinta on käyttää sormenjälkitunnistetta tai kasvotunnistautumista jos laitteesi tukee niitä.

Menojen lisääminen suoraan puhelimesta

Kuitteja ja tositteita ei tarvitse enää lähetellä puhelimesta tai skannerista tietokoneelle, vaan voit ottaa kuvan ja lisätä menon heti. Tämä nopeuttaa menojen kirjaamista huomattavasti. Siksi suosittelemme että aina kun saat ostoksesta kuitin, niin ota heti valokuva ja lisää meno omalle käyttäjätilillesi.

Kaipaatko neuvoja tai haluatko kertoa kokemuksia artikkelin aiheesta? Lähetä meille chatissa viestiä, niin vastaamme!