Palvelumme kautta yrityksesi ilmoitetaan ennakkoperintä- ja arvonlisäverovelvollisten rekistereihin. Kaupparekisteri-ilmoitusta ei palvelussa tehdä.

Yrityksen nimenä on siis yrittäjän oma nimi. Voit kuitenkin käyttää yrityksesi markkinoinnissa vapaasti mitä tahansa vapaana olevaa nimeä. Palvelun asetuksista voit määrittää yrityksellesi vapaavalintaisen markkinointinimen, joka näkyy lähettämissäsi laskuissa.

Jos haluat palveluumme liittymisen jälkeen rekisteröidä yrityksellesi kaupparekisteriin virallisen toiminimen, tulee siitä tehdä omakustanteisesti ilmoitus kaupparekisteriin. Tästä tulee maksaa n. 75€ käsittelymaksu YTJ:lle.

Toiminimen rekisteröiminen ei ole pakollista, ellei kyseessä ole luvanvarainen elinkeinotoiminta.

Kaupparekisteri-ilmoituksen voi tehdä sähköisesti osoitteessa:
https://www.ytj.fi/index/ilmoittaminen/perustamisilmoitus/yksityinenelinkeinonharjoittaja.html